Vormgeven
Grafisch Geluk geeft vorm aan de identiteit van uw bedrijf of organisatie. Beginnende bedrijven kunnen bij ons terecht voor de ontwikkeling van een onderscheidend logo en voor een huisstijl, direct toepasbaar op de eerste communicatie-uitingen. Bestaande huisstijlen die aan verfrissing toe zijn, passen wij aan – subtiel of juist opvallend, maar altijd herkenbaar en verrassend.

Dtp
Ook dtp-werk is bij Grafisch Geluk in deskundige handen. Door onze ervaring zijn wij in staat om snel en vakkundig nieuwsbrieven of magazines op te maken, een brochurelijn te ontwikkelen, of uw jaarverslag letterlijk tot in de puntjes te verzorgen.

Traffic
Grafisch Geluk neemt u de gehele drukwerkbegeleiding uit handen. De fotografie, illustraties, tekst en technische specificaties: wij zorgen ervoor dat uw producties compleet, op de juiste manier bij de meest geschikte drukker ligt. En vervolgens op tijd bij u worden afgeleverd.

Specials
Grafisch Geluk is onderscheidend in het begeleiden van bijzondere (promotie)materialen: displays, verpakkingen, affiches, belettering of een olifant die uw opening luister bijzet? Grafisch Geluk kent of vindt de wegen om de wildste ideeën te verwezenlijken.